Personvern

Personvern

  • Behandlingsansvarlig er En tjeneste fra Zen Finans AS.
  • Vi benytter cookies/informasjonskapsler på dette nettstedet iht. lover og regler som omfatter dette. Dette er for at vi skal kunne videreutvikle hjemmesiden vår basert på hvordan brukere bruker siden. Bruk av siden forutsetter at du godkjenner dette. Når du besøker nettstedet for første gang kan du imidlertid justere innstillingene for dette.
  • Om du benytter deg av et av tilbudene våre, som går ut på at du får hjelp til å se om du kan få et nytt lån, godkjenner du at vi videreformidler informasjonen din til den annonsøren du velger at skal hjelpe deg slik at du kan få hjelpen du ønsker. Når du gjør dette godkjenner du også denne annonsøren sine egne personvern og brukervilkår. Det står opplyst i annonsen du ser hvem dette til en hver tid er. Da vi ønsker å tilby en best mulig brukeropplevelse forbeholder vi også retten til å kunne kontakte deg via epost og SMS i etterkant, for å for eksempel høre om du var fornøyd med hjelpen du fikk og om alt løste seg. 
  • Ved å søke om lån via oss samtykker du til at vi kan kredittsjekke deg via Experian. Dette for å sikre at vi får korrekte opplysninger så vi kan hjelpe deg best mulig.

  • Har du spørsmål kan du enkelt kontakte oss her.